Kinderconcerten

Het eendje, de Prins en de Zwaan

Er was eens, in een ver en magisch land, de betoverend mooie prinses Odette, geliefd door iedereen, en vooral door de dappere jager Prins Siegfried. Maar de boze tovenaar Rothbart was jaloers op hun liefde. Hij veranderde Odette in een zwaan en verbande haar naar het verre donkere Zwanenmeer. Alleen de gelofte van een ware liefde kon de betovering verbreken die haar gevangen hield.

Een tijdje later, ver weg van het betoverde bos, zat Moeder Eend geduldig op haar nest, waar ze haar zeven kostbare eieren bewaakte. Lang nadat de eerste zes eieren waren uitgekomen, brak er uit het laatste eitje uiteindelijk… het koppetje van een heel lelijk klein eendje!

Maar wat kan het lot keren! Tijdens een jacht bij de rivier komt het lelijke eendje Prins Siegfried tegen, en een mooie vriendschap begint.

Zullen Odette en Siegfried herenigd worden? En zal ons lelijke kleine eendje zijn zelfvertrouwen vinden? Het Bruocsella Symfonieorkest nodigt je uit om een stapje te zetten in een wereld waar Muziek en Magie elkaar ontmoeten, vergezeld door dansers, zangers en in samenwerking met de Academie van Sint-Pieters-Woluwe. Ons sprookje wacht op jou!

Ticketprijzen:
Parterre – Volwassenen: € 22,-
Parterre – Kinderen onder 18 jaar: € 15,-
Balcon – Volwassenen: € 16,-
Balcon – Kinderen onder 18 jaar: € 9,-
Rolstoel : € 16,- (gelieve ons te contacteren op info@bso-orchestra.be)


TICKETS – Zaterdag 23 november 2024 om 16:00 – NEDERLANDS

TICKETS -Samedi 23 novembre 2024 à 19h00 – FRANÇAIS

TICKETS -Sunday 24 November 2024 at 14:00 – ENGLISH

TICKETS – Dimanche 24 novembre 2024 à 17h00 – FRANÇAIS


Scroll to Top