BSO @ Flagey

Programma

 

 

BELANGRIJK: ALS GEVOLG VAN DE CORONAVIRUSUITBRAAK EN DE AANBEVELINGEN VAN DE BELGISCHE REGERING HEEFT HET BSO-COMITÉ HET BESLUIT GENOMEN OM DIT CONCERT TOT 20 JUNI @ 19:30 UIT TE STELLEN. DE LOCATIE ZAL NOG FLAGEY STUDIO 4 ZIJN.

U KUNT UW ZETEL VOOR DE NIEUWE DATUM BEHOUDEN OF EEN TERUGBETALING AANVRAGEN.

WIJ ZIJN ONS BEWUST VAN HET ONGEMAK EN BIEDEN ONZE OPRECHTE EXCUSES AAN.

 

Onze solist, Amy Norrington, komt uit Londen, waar ze gestudeerd heeft bij Alexander Baillie aan de Royal Academy of Music. Ze heeft ook gestudeerd bij Steven Doane aan de Eastman School of Music in de staat New York. Ze is nu gevestigd in Brussel, waar er veel vraag is naar haar als celliste.

Amy is regelmatig te gast bij kamerorkesten en op festivals over heel Europa. Ze is lid van het Oxalys ensemble en het Talisma piano trio. Ze speelt als gast soliste bij La Monnaie, het Brussel Filharmonisch Orkest, de Vlaamse Opera, het Antwerpen Symfonie Orkest, het Symfonie Orkest Vlaanderen en het Schotse Kamer Orkest.

Amy is de Artistieke Directeur van het “Resonances” Internationale Kamermuziek Festival in België en van de Kamermuziek Serie “Howth Chamber Music” in Dublin.

Plaats

Flagey Studio 4