Bruocsella in Space:
-

Star Wars Suite (uittreksels) - Willaims

De Planeten (uittreksels) - Holst

Ballet der Sterren - Rimski-Korsakov

Ragtime - Hindemith

En nog veel meer...

Andy Pimm/Pierre Halloy/Richard Craddock/Luc Townend

Jane McBride/Nyah Beauplet

DE LINK HIERONDER GELDT VOOR ALLE 4 CONCERTEN (NL/FR-1/EN/FR-2) OP 30 NOVEMBER EN 1 DECEMBER!

-

De link hieronder geldt voor alle 4 concerten (NL/FR-1/EN/FR-2) op 30 november en 1 december!

Twee jongens, een astronaut en een schurk, genaamd Mabuz, komen tot leven op het podium van W:HALLL wanneer het Bruocsella Symfonie Orkest zijn jaarlijks concerten voor kinderen en families uitvoert.

Ter herdenking van de 50ste verjaardag van de maanlanding van Apollo 11, zal het Bruocsella 4 concerten uitvoeren met opzwepende muziek uit Star Wars van John Williams, hemelse stukken uit De Planeten van Holst en een bulderend stuk uit Ragtime van Paul Hindemith.

Een oorspronkelijk verhaal, liederen, dans, animatie en een magisch voertuig maken  de uitvoering dit jaar letterlijk buitenaards!

Volg het Bruocsella op zijn avontuur in de ruimte op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019.

Op zaterdag is het concert eerst in het Nederlands om 16h00 en daarna in het Frans om 19h00

Op zondag 1 december is het concert eerst in het Engels om 14h00 en daarna weer in het Frans om 17h00.

BSO @ Flagey:

 

 

BELANGRIJK: ALS GEVOLG VAN DE CORONAVIRUSUITBRAAK EN DE AANBEVELINGEN VAN DE BELGISCHE REGERING HEEFT HET BSO-COMITÉ HET BESLUIT GENOMEN OM DIT CONCERT TOT 20 JUNI @ 19:30 UIT TE STELLEN. DE LOCATIE ZAL NOG FLAGEY STUDIO 4 ZIJN.

U KUNT UW ZETEL VOOR DE NIEUWE DATUM BEHOUDEN OF EEN TERUGBETALING AANVRAGEN.

WIJ ZIJN ONS BEWUST VAN HET ONGEMAK EN BIEDEN ONZE OPRECHTE EXCUSES AAN.

 

Onze solist, Amy Norrington, komt uit Londen, waar ze gestudeerd heeft bij Alexander Baillie aan de Royal Academy of Music. Ze heeft ook gestudeerd bij Steven Doane aan de Eastman School of Music in de staat New York. Ze is nu gevestigd in Brussel, waar er veel vraag is naar haar als celliste.

Amy is regelmatig te gast bij kamerorkesten en op festivals over heel Europa. Ze is lid van het Oxalys ensemble en het Talisma piano trio. Ze speelt als gast soliste bij La Monnaie, het Brussel Filharmonisch Orkest, de Vlaamse Opera, het Antwerpen Symfonie Orkest, het Symfonie Orkest Vlaanderen en het Schotse Kamer Orkest.

Amy is de Artistieke Directeur van het “Resonances” Internationale Kamermuziek Festival in België en van de Kamermuziek Serie “Howth Chamber Music” in Dublin.